Projecten op maat

BaVo Saunabouw is een familiebedrijf met eigen fabricatieteams met jarenlange ervaring. We zijn de specialist voor alle soorten sauna's, infrarood en stoombaden, volledig aangepast aan uw bouwcultuur: klein of groot, privé of voor professionele doeleinden, zonder beperkingen en volgens de regels van alle bouw- en veiligheidsvoorschriften.

Wellness, onze passie

De fabricatie wordt bij de klant gedaan. Hierdoor is de afwerking mooier, en in tijd maakt dit geen verschil. Onze vakmensen zijn elk gespecialiseerd in ofwel schrijnwerk, sanitair, elektriciteit-, sierpleister- of tegelwerken...  Daarbij gaan we geen enkel obstakel uit de weg.

 

Op maat en volgens uw budget

Er zijn verschillende soorten materiaal beschikbaar zodat elk project binnen ieders budget kan vallen: binnen- en buitenafwerking, verlichting, opwarming systemen, glas per soort en op maat, inwerken van schuine wanden en ramen, enz.

In overleg met de klant, de architect of het studiebureau worden alle mogelijkheden besproken. Er wordt gedacht aan uw pure ontspanning, alsook wordt er rekening gehouden met het visuele en medische aspect. Elke realisatie ligt binnen ons bereik. We creëren dit in samenspraak, op uw maat en uw budget.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat BaVo Saunabouw voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

 

Ontdek onze realisaties

Wij hebben al heel wat ervaring opgebouwd in het plaatsen van sauna’s en stoombaden zoals u kunt zien bij onze referenties. Zo weet u meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer
Back to Top